Comodum Ingatlan – Bérbeadás zökkenőmentesen

RÓLUNK

A múlt

Cégünk története 2020-ban kezdődik, amikor a nagy múltú GELKA szakemberei letették a Comodum alapjait. A fogyasztók igényeit jól ismerő, évtizedes szaktudással és kiváló kapcsolati tőkével rendelkező Comodum azzal a céllal jött létre, hogy az ország legszínvonalasabb, teljes körű lakásmenedzsment-szolgáltatója legyen.  

A jövő

Így jött létre a Comodum, ami azt, szeretné, ha a lakások a lehető legnagyobb biztonságban, a leghozzáértőbb kezekben lennének. Hiszünk abban, hogy a transzparencia, a szakértelem és az a kényelmi faktor, amit a szolgáltatásunk nyújt, minden bérbeadó számára adhat annyit, hogy nyugodtan ránk bízza ingatlanát, és a lakáskiadásra egy könnyen fenntartható, biztos bevételi forrásként tudjon számítani. Semlegesítjük a folyamatban felbukkanó kockázatokat, és átvállalunk mindennemű teendőt, ami a bérbeadással jár. Ezáltal pedig nemcsak a bérbeadók, de a bérbevevők számára is egy olyan környezetet teremtünk, amivel mindkét fél jól jár. 

 

A szolgáltatásról

Szolgáltatásunk, a lakáskiadáshoz kapcsolódó szinte összes tevékenységben tud segíteni Önnek.


Ha lakása a kiadás előtt felújításra szorul, kiváló szakmai kapcsolataink révén minden felújítási munkára tudunk ajánlatot adni Önnek.
Műszaki és általános hibaelhárítási opciókat kínálunk minden szerződött lakásunk számára.
Teljes körűen intézzük az ingatlan bérbeadását, birtokba adását és visszavételét, így az első pillanattól kezdve nyugodt lehet.
Intézzük a rezsiszámla-kiegyenlítést, és az időszakos bérleményellenőrzést, levéve az Ön válláról ennek folyamatos terhét.
Segítünk a kaució elszámolásában, és az eredeti átadáskori állapot visszaállításában.
Igény esetén ingatlantakarítást, kertgondozást, medenceüzemeltetést, távfelügyeletet és őrzést is biztosítunk

Egyszóval: mindenre van megoldásunk annak érdekében, hogy a lehető legnyugodtabb lehessen kiadott lakásait illetően!

Érdekli a szolgáltatásunk? Kérjen ajánlatot!